Start » Kända innebandy spelare

Kända innebandy spelare

Vi arbetar för att tjäna pengar så att vi kan leva ett bra liv. Att arbeta är ett måste för den individ som vill göra rätt för sig i samhället och bidra till att andra skall kunna ha det lite bättre. En del av oss väljer yrke där det finns arbete, andra studerar för att kunna arbeta med det de vill, och en liten procent av mänskligheten väljer att arbeta frivilligt för att hjälpa andra människor. Det finns även en grupp av människor som förvandlar sitt hobby till en välbetald yrke. Sportstjärnor och duktiga idrottare tillhör denna grupp.

Det finns många spelare i världen som tack vare sina sportprestationer har blivit världskända idoler. Det är inte endast pengar och kändisskap som lockar dessa spelare att vilja bli bättre och bäst utan även deras kärlek och glädje till spelet. När det gäller sporten innebandy delas det årligen ut ett pris, Världens bästa innebandyspelare, under VM i innebandy. Denna prestigefyllda pris delas ut till den innebandyspelare som har presterat bäst under turneringen. Priset instiftades 1996 som en speciell ceremoni under innebandy-VM:s avslutningsfinal. En duktig spelare har mycket att se framemot.

Spelare kan bli kända om du är tillräckligt bra

Spelare med mål i Sverige

Vi Svenskar har många bra och världskända spelare att vara stolta över. I Innebandy har de manliga spelarna lyckats kamma hem, Världens bästa innebandyspelare hela 7 gånger, och Martin Olofsson har lyckts få priset två år i rad. De svenska damerna är inte så långt efter herrarna och de har tagit emot priset 1997,2007, 2009 och 2011 vilket är fantastiskt.

Har man själv inte lyckats inom sporten så kan man dock bli en spelare iallafall. Idag har alla sportintresserade möjlighet att spela och satsa pengar på sina favoritlag. Spelbolagen erbjuder ett stort utbud av sporter, matcher samt små och stora turneringar att spela på. Du spelar enkelt online eller hos ett av spelombuden nära dig. Alla kan bli duktiga spelare, spela du också.